Χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης

Χειροποίητο Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης από ύφασμα, δικής μας παραγωγής. Μία εναλλακτική ιδέα διακόσμησης τοίχου, που θα μπορείτε γεμίζετε κάθε χρόνο με μικρά δωράκια. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια δική σας, μοναδική  παράδοση που μπορεί να περάσει αργότερα από γενιά σε γενιά. 

Έχει 25 θήκες μεγάλου μεγέθους που μπορούν να γεμιστούν με μικρά δωράκια ή γλυκά. Έτσι θα γνωρίζετε από την αρχή τι δωράκι θέλετε να χαρίσετε σε εσάς ή στην οικογένειά σας κάθε μέρα που περνάει εως τα Χριστούγεννα.

Κάθε θήκη έχει μέγεθος περίπου 9cm x 10cm (3,54'' x 3,93''). Και οι 25 θήκες είναι ραμμένες στην μηχανή με διπλό γαζί στο επάνω μέρος ώστε οι να παραμένουν σταθερές. Σε κάθε θήκη είναι ραμμένο στο χέρι ένα κουμπί με αριθμούς..

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης είναι φτιαγμένο με αγάπη και προσεγμένα υλικά, τα οποία θα παραμείνουν ανέπαφα στον χρόνο. Ολόκληρο το ημερολόγιο είναι κεντημένο στη μηχανή, για να αντέξει το βάρος από τα δωράκια που θα μπαίνουν στις θήκες. Το πίσω μέρος του ημερολογίου έχει ντυθεί με βαρύ λευκό ύφασμα, και το πάνω μέρος του έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να χωράει κάποιο λεπτό ξύλο όπως πχ. καβίλια, για να μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο. Το ξύλο αυτό ΔΕΝ περιλαμβάνεται στην συσκευασία.  

Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης είναι περίπου 74cm x 54cm 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ:

Καθαρίστε τοπικά με κρύο νερό και κρεμάστε το για να στεγνώσει.


115,00 €